10 juni 2017

Inspiratie

Vaderdagactie: geef hem tijd voor zichzelf en krijg de beste versie van hem terug

Geef je gezin een vader die de beste versie van zichzelf is door tijd voor hemzelf te geven!

 

Speciaal voor Vaderdag kan je jouw man geven waar hij het meeste naar verlangt: tijd voor zichzelf. En wat is er mooier dan dat dit tijd is waarin hij dichter bij zichzelf komt, en jij de beste versie van hem terugkrijgt?

Voor Vaderdag 2017 geeft Vader Visie je de mogelijkheid om de vader van jouw kind(eren) een gratis toegang tot het Vadercafé cadeau te doen of een coaching sessie met 25% korting.

 

Bestel nu dit Vaderdagcadeau via het formulier hieronder!

 

Vadercafé

Een avond voor jouw man om, met andere mannen onder elkaar, eerlijke gesprekken over het vaderschap te hebben. Speciaal voor Vaderdag 2017 één keer gratis entree in plaats van € 10,-. Meer informatie over het Vadercafé vind je hier.

Coaching

In één sessie helderheid, ruimte en ontspanning creëren in waar jouw man als vader tegenaan loopt. Speciaal voor Vaderdag 2017 een korting van 25% op een wandelcoaching of een “gewone” sessie. Respectievelijk € 52,50 (ipv € 70,-) of € 60,- (ipv € 80,-). Meer informatie over de individuele sessies vind je hier.

 

Geef jezelf een man die liefdevoller, meer ontspannen en blijer is met één van deze twee Vader Visie Vaderdagacties. Vul het formulier hieronder in en ontvang, na de eventuele betaling, dit Vaderdagcadeau via de mail.

 

Fijne Vaderdag!

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tags: