1 januari 2019

Inspiratie

Vadercafé

In het Vadercafé komen vaders bij elkaar voor eerlijke gesprekken over vaderschap. Hier is gelegenheid voor jou als vader om samen met andere vaders te kijken naar waar jij in het vaderschap vragen over hebt, je weg probeert te vinden of even bij stil wilt staan.

Het Vadercafé biedt alle soorten vaders een veilige en vertrouwelijke setting om met andere vaders over het vaderschap uit te wisselen op een manier die verder gaat dan een enkel gesprek in de kroeg. Het is een plek waar je een klankbord, herkenning en support krijgt. Een plek om even los van de dagelijkse gang van zaken stil te staan bij wat er belangrijk is in je leven…jouw kind(eren).

“Patrick is de oprichter van het Vadercafé. Hij is volledig beschikbaar voor vaders die hun ei kwijt willen, iets willen delen, niet weten wat ze moeten en zich geen raad weten. Ik ben bij het Vadercafé geweest en er waren geen vaders die ik kende. Daar heb ik hooguit 2 minuten last van gehad omdat Patrick in staat was om vanaf het begin een vertrouwelijke, maar ook verbindende sfeer te creëren.” Michiel


Sinds 2016 wordt het Vadercafé maandelijks op woensdagavond georganiseerd in Amsterdam. Medio 2019 komt het Vadercafé ook naar Amersfoort. Klik op de knop hieronder voor meer informatie en aanmelden per Vadercafé.

VADERCAFÉ AMSTERDAM - maandelijksWanneer je niet aanwezig kunt zijn bij een Vadercafé en wel behoefte hebt aan contact met andere vaders, is er ook de besloten groep Vadercafé Online op Facebook en LinkedIn.


Wil je een Vadercafé organiseren vanuit jezelf of een organisatie? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.


Over de initiatiefnemerPatrick Timmermans

Hoi, ik ben Patrick. Ik ben een vader, coach, trainer, schrijver en oprichter van het Vadercafé en de overkoepelende organisatie Vader Visie. Je kan hier meer over mij lezen en hier over coachingsmogelijkheden.Meld je hieronder aan om op te hoogte te blijven van het Vadercafé en andere activiteiten van Vader Visie.