1 januari 2020

Voor wie

Wat voor vader wil je zijn voor je kind(eren)?

Het vaderschap kent naast vele vreugdevolle momenten ook de nodige uitdagingen. Het opvoeden van je kind(eren) is één ding. Daarnaast heb je ook nog een relatie met je (ex-)partner, je werk en (de behoefte aan) tijd voor jezelf. Als man weet je problemen in het vaderschap meestal goed op te lossen en soms kom je er in je eentje niet uit. Dan, en ook eerder, kan je terecht bij Vader Visie voor coaching, training of bijeenkomsten met andere vaders. Want vaak helpt het voor een vader om een goed gesprek te hebben van man tot man, zodat jij voor je kind(eren) de vader kan zijn die je hen gunt.

 

Wil je:

Beter contact met je kind(eren)?

Meer plezier en ontspanning in jouw vaderschap?

Meer vanuit jezelf en jouw kracht in het vaderschap staan?

Meer reageren vanuit rust en helderheid?

Een liefdevollere relatie met je partner?

Een betere relatie met je ex, moeder van je kind(eren)?

Een betere relatie met je eigen vader?

 

Voor dit, en meer, ben je welkom voor coaching, training of een goed gesprek in het Vadercafé, zodat het vaderschap voor jou fijn en ontspannen wordt/blijft. Het maakt niet uit of je aanstaande vader bent of vader van pubers/adolescenten, je samen bent met de moeder van je kind(eren) of niet, en of je de biologische vader bent of niet. Elk ‘soort’ vader is welkom.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op om mee te kijken in hoe ik jou kan ondersteunen in een vaderschap waar je blij van wordt.

 

Wil je op de hoogte blijven van Vader Visie? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Tags: