Vadercafé

3 september 2021

Vadercafé

“In het Vadercafé kunnen vaders ervaringen uitwisselen en toffe ­gesprekken met andere vaders voeren.” – Het Parool

 

Het Vadercafé is een bijzondere bijeenkomst waar je als vader in een vertrouwelijke en ontspannen setting met andere vaders in gesprek gaat over het vaderschap. Om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en – waar nodig – om elkaar te ondersteunen.

Onder leiding van een deskundige gespreksleider en vader beleef je een mooie en inspirerende avond die je helpt om steviger in het ouderschap te staan. Het Vadercafé is er voor iedere fase in je vaderschap en alle soorten vaders zijn welkom!

Een Vadercafé bezoeken? Kijk hieronder voor de verschillende locaties.

 

MEDIO 2021 IS HET VADERCAFÉ IN EEN STICHTING ONDERGEBRACHT EN KOMT ER EEN NIEUWE, EN OP ZICHZELF STAANDE, WEBSITE BEGIN 2022.


Meer info over de verschillende Vadercafé begeleiders:

 

Christian Marsman - Harderwijk Jurn Glazenburg - Maastricht Patrick Timmermans - Amersfoort Paul den Bakker - Delft René Albers - Den Bosch Ronald Smout - 't Gooi Sander Gravemaker - Amsterdam Wouter Massier - Harderwijk

 

“Patrick is de oprichter van het Vadercafé. Hij is volledig beschikbaar voor vaders die hun ei kwijt willen, iets willen delen, niet weten wat ze moeten en zich geen raad weten. Ik ben bij het Vadercafé geweest en er waren geen vaders die ik kende. Daar heb ik hooguit 2 minuten last van gehad omdat Patrick in staat was om vanaf het begin een vertrouwelijke, maar ook verbindende sfeer te creëren.” Michiel

Wil je op de hoogte blijven van het Vadercafé en andere activiteiten van Vader Visie? Meld je dan hier aan:

Tags: