1 januari 2016

Vadercafé

In het Vadercafé komen vaders bij elkaar voor eerlijke gesprekken over het vaderschap.

Het Vadercafé biedt alle soorten vaders een veilige en vertrouwelijke setting om met andere vaders over het vaderschap uit te wisselen op een manier die verder gaat dan een enkel gesprek in de kroeg. Het is een plek waar je een klankbord, herkenning en support krijgt. Een plek om even los van de dagelijkse gang van zaken stil te staan bij wat er belangrijk is in je leven…jouw kind(eren).

 

“Patrick is de oprichter van het Vadercafé. Hij is volledig beschikbaar voor vaders die hun ei kwijt willen, iets willen delen, niet weten wat ze moeten en zich geen raad weten. Ik ben bij het Vadercafé geweest en er waren geen vaders die ik kende. Daar heb ik hooguit 2 minuten last van gehad omdat Patrick in staat was om vanaf het begin een vertrouwelijke, maar ook verbindende sfeer te creëren.” Michiel

Sinds 2016 wordt het Vadercafé maandelijks op woensdagavond georganiseerd in Amsterdam. Medio 2019 komt het Vadercafé ook naar Amersfoort. Klik op de knop hieronder voor meer informatie en aanmelden per Vadercafé.
Wanneer je niet aanwezig kunt zijn bij een Vadercafé en wel behoefte hebt aan contact met andere vaders, is er ook de besloten groep Vadercafé Online op Facebook en LinkedIn.

 

Wil je een Vadercafé organiseren vanuit jezelf of een organisatie? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Over de initiatiefnemer


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Profielfoto-website-300x300.jpg
Patrick Timmermans
Hoi, ik ben Patrick. Ik ben een vader, coach, trainer, schrijver en oprichter van het Vadercafé en de overkoepelende organisatie Vader Visie. Je kan hier meer over mij lezen en hier over coachingsmogelijkheden.

 

Wil je op de hoogte blijven van het Vadercafé en andere activiteiten van Vader Visie? Meld je dan hier aan:

Tags: