3 januari 2020

Vadercafé

Het Vadercafé biedt alle soorten vaders een laagdrempelige en vertrouwelijke setting om met andere vaders over het vaderschap te sparren op een manier die verder gaat dan enkel gesprek in de kroeg. Het is een plek waar je een klankbord, herkenning en support krijgt. Een plek om even los van de dagelijkse gang van zaken stil te staan bij wat er belangrijk is in je leven…jouw kind(eren).

Het Vadercafé is toegankelijk voor alle soorten vaders. Van aanstaand tot overgroot. Van samen met de moeder tot gescheiden. Van biologisch tot stief of pleeg.

Sinds 2016 wordt het Vadercafé maandelijks georganiseerd in Amsterdam. Vanaf september 2020 komt het Vadercafé ook naar Amersfoort, ‘t Gooi, Rijswijk, Breda, Leiden, Zwolle, Deventer, en Harderwijk e.o.

Meer info per Vadercafé vind je via de knop hieronder, of volgt snel.

 

“Patrick is de oprichter van het Vadercafé. Hij is volledig beschikbaar voor vaders die hun ei kwijt willen, iets willen delen, niet weten wat ze moeten en zich geen raad weten. Ik ben bij het Vadercafé geweest en er waren geen vaders die ik kende. Daar heb ik hooguit 2 minuten last van gehad omdat Patrick in staat was om vanaf het begin een vertrouwelijke, maar ook verbindende sfeer te creëren.” Michiel

Wil je op de hoogte blijven van het Vadercafé en andere activiteiten van Vader Visie? Meld je dan hier aan:

Tags: