1 januari 2016

Vadercafé

Het Vadercafé biedt alle soorten vaders een laagdrempelige en vertrouwelijke setting om met andere vaders over het vaderschap sparren op een manier die verder gaat dan enkel gesprek in de kroeg. Het is een plek waar je een klankbord, herkenning en support krijgt. Een plek om even los van de dagelijkse gang van zaken stil te staan bij wat er belangrijk is in je leven…jouw kind(eren).

 

“Patrick is de oprichter van het Vadercafé. Hij is volledig beschikbaar voor vaders die hun ei kwijt willen, iets willen delen, niet weten wat ze moeten en zich geen raad weten. Ik ben bij het Vadercafé geweest en er waren geen vaders die ik kende. Daar heb ik hooguit 2 minuten last van gehad omdat Patrick in staat was om vanaf het begin een vertrouwelijke, maar ook verbindende sfeer te creëren.” Michiel

Sinds 2016 wordt het Vadercafé maandelijks op de derde woensdagavond georganiseerd in Amsterdam. Vanaf 2019 wordt het Vadercafé op verschillende locaties en door verschillende begeleiders in Nederland gegeven. Zie hieronder voor meer informatie per locatie:


Locaties die er in 2020 aankomen zijn: Rotterdam, Drechtsteden, Breda, Groningen, Eindhoven en ‘t Gooi.

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn bij een Vadercafé en wel behoefte hebt aan contact met andere vaders, is er ook de besloten groep Vadercafé Online op Facebook en LinkedIn.

 

Wil je een Vadercafé in jouw regio opzetten? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Mijn visie is dat straks elke vader in Nederland bij een Vadercafé in de buurt terecht kan.

Wil je op de hoogte blijven van het Vadercafé en andere activiteiten van Vader Visie? Meld je dan hier aan:

Tags: