Vadercafé

3 september 2021

Vadercafé

“In het Vadercafé kunnen vaders ervaringen uitwisselen en toffe ­gesprekken met andere vaders voeren.”
Het Parool

“Veel mannen vinden het prettig te horen dat ze niet de enige zijn die soms worstelen met hun vaderrol. Het leidt tot goede, eerlijke gesprekken.”
Ouders van Nu

“De openheid van de vaders leidt vaak tot prachtige, diepgaande gesprekken waardoor je gegarandeerd steviger in je vaderschap komt te staan.”
Kickstart je Vaderschap

 

Het Vadercafé is dé plek voor vaders en goede gesprekken over het vaderschap. Het is een plek waar je als vader jouw vragen, uitdagingen en successen kan delen met andere vaders. Een plek om even los van de dagelijkse gang van zaken stil te staan bij wat er belangrijk is in je leven…jouw kind(eren).

Het Vadercafé is toegankelijk voor alle soorten vaders. Van aanstaand tot overgroot. Van samen met de moeder tot gescheiden. Van biologisch tot stief of pleeg.

De sfeer van het Vadercafé is dat er naar elkaar geluisterd wordt, en op elkaar wordt gereageerd vanuit persoonlijke ervaringen. Dit om discussies, meta-gesprekken over het onderwerp of ongevraagde coaching te voorkomen. Op deze manier is het Vadercafé een ongedwongen en persoonlijke bijeenkomst.

Sinds 2016 wordt het Vadercafé maandelijks georganiseerd in Amsterdam. Vanaf najaar 2021 is het Vadercafé op meerdere plekken in het land te vinden.

 

MEDIO 2021 IS HET VADERCAFÉ IN EEN STICHTING ONDERGEBRACHT EN KOMT ER EEN NIEUWE, EN OP ZICHZELF STAANDE, WEBSITE: WWW.VADERCAFE.NL.


Meer info over de verschillende Vadercafé begeleiders:

 

Christian Marsman - Harderwijk Frank Roelen - Breda Jurn Glazenburg - Maastricht Patrick Timmermans - Amersfoort Paul den Bakker - Delft René Albers - Den Bosch Ronald Smout - 't Gooi Sander Gravemaker - Amsterdam Wouter Massier - Harderwijk

 

“Patrick is de oprichter van het Vadercafé. Hij is volledig beschikbaar voor vaders die hun ei kwijt willen, iets willen delen, niet weten wat ze moeten en zich geen raad weten. Ik ben bij het Vadercafé geweest en er waren geen vaders die ik kende. Daar heb ik hooguit 2 minuten last van gehad omdat Patrick in staat was om vanaf het begin een vertrouwelijke, maar ook verbindende sfeer te creëren.” Michiel

Wil je op de hoogte blijven van het Vadercafé en andere activiteiten van Vader Visie? Meld je dan hier aan:

Tags: