9 oktober 2019

Relaxed met je Ex Training

Gun jij gescheiden vaders in jouw netwerk de best mogelijke relatie met de moeder van hun kind(eren)? Of dat ze de rust en de kracht vinden in hoe die situatie nu is? Spreekt een training voor een groep van maximaal acht vaders je aan?

In vijf sessies van twee uur, verdeeld over tien weken, gaat een groep gescheiden vaders aan de slag om de relatie met de moeder van hun kind(eren) zo te krijgen als zij dat willen, om rust te krijgen in hoe het nu is, met een peer-groep op pad waarin gevoelige onderwerpen gedeeld worden. Elke avond heeft een ander thema dat de vaders dichter brengt bij hun kracht, ze inzicht geeft in wat hun gedrag doet in het contact met hun ex, ze tools geeft om een verandering in de relatie mogelijk te maken, en ze oefeningen geeft om vanuit meer rust in hun vaderschap te staan.

In de bedding van de groep krijgen zij de support om hun eigen groei in dit alles mogelijk te maken. Tussen de contactmomenten door zijn er oefeningen en hebben ze een digitaal lijntje met hun groepsgenoten. Ook ben ik als al die tijd coach beschikbaar voor ze.

Praktisch

De pilot van deze training start op 9 oktober in samenwerking met Feniks, Emancipatie Expertise Centrum Tilburg, en wordt gratis aangeboden voor gescheiden vaders uit Tilburg e.o.

Opnemen in het aanbod van jouw organisatie?

Wil je als organisatie deze training aanbieden aan gescheiden vaders in jullie netwerk? Vanaf 2020, na de pilot in Tilburg, ben ik hiervoor beschikbaar. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten, of wanneer je een offerte wilt.

 

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van Vader Visie? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Tags: