2 januari 2015

Coaching

VANWEGE DE CORONA-CRISIS BIED IK MIJN COACHING ONLINE AAN OF AL WANDELEND IN DE BOS- EN DUINRIJKE OMGEVING VAN SOEST.

 

Door individuele coaching leer je bewust je eigen kracht en kwaliteit in te zetten in jouw rol als vader. Je verlangen naar het beste voor jezelf, je kind(eren) en je gezin (samen of gescheiden) is waarmee we samen aan de slag gaan.

PERSOONLIJK CONSULT

In één sessie kijk ik met je mee naar de situatie waar je op dit moment in vast lijkt te lopen. In de sessie krijg je de helderheid die je nodig hebt om anders met de situatie om te gaan. De duur van een sessie is een uur tot een uur en een kwartier.

TRAJECT

Een serie van meerdere sessies afgestemd op jouw vraag en verlangen. De sessies volgen elkaar op een opbouwende en verdiepende wijze op waardoor je steeds meer helderheid, bewustzijn en compassie krijgt in wie je tot nu toe geworden bent als mens en als vader. Je leert om vanuit persoonlijk leiderschap in het vaderschap te staan. De duur van een traject varieert tussen de 3 en 10 sessies.

 

Wil je meer weten over mijn manier van werken en het ervaren? Dat kan in een kennismakingsgesprek. Neem daarvoor contact met me op.

 

Naast een op jouw verlangen afgestemd traject, bied ik ook onderstaande trajecten aan gericht op specifieke en veelvoorkomende thema’s:

Traject: Relaxed met je Ex

Een traject van 5 sessies waarin je toewerkt naar de best mogelijke relatie met de moeder van je kind(eren). Vanuit de wens om je kind(eren) ouders te geven die als een team samenwerken, en de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw aandeel in de relatiedynamiek.
Kijk hier voor meer informatie >

Traject: De Geheelde Vaderrelatie

Een traject van 6 sessies waarin je toewerkt naar de best mogelijke relatie met je eigen vader. Vanuit de wens om liefdevol en warm contact met hem te hebben, en met de bereidheid om je vanuit een volwassen positie tot hem te verhouden in plaats vanuit de pijn en frustratie die je als kind aan hem hebt ervaren. Dit traject is open voor mannen in het algemeen.
Kijk hier voor meer informatie >

ONLINE SESSIE

Een persoonlijk consult of een traject is ook mogelijk via beeldbellen (bij voorkeur Zoom). Net als bij een live sessie breng je een situatie in waar je op een andere manier mee om wilt gaan. De duur van een sessie is afhankelijk van de vraag een half uur of een uur.

WANDELCOACHING

Behoefte aan een rustgevende omgeving terwijl ik als coach naast jou op je pad loop? In een uur zak je van de verhalen in je hoofd naar de kern in je lijf. Terwijl we samen oplopen geef ik jou ruimte en helderheid om mee te nemen naar huis. De duur van een sessie is een uur tot een uur en een kwartier.

 

Wil je meer weten?

Lees dan bij ‘Over Vader Visie‘ meer over mijn werk- en zienswijze of neem contact met me op.

Tags: