Loading Content...

25 maart 2020

27-05 Vadercafé Online

Het Vadercafé is dé plek voor vaders en goede gesprekken over het vaderschap. In het Vadercafé kan je sparren met andere vaders over zaken die je bezighouden of waarover je nieuwsgierig bent hoe anderen dat aanpakken.

Onderwerpen kunnen variëren van opvoedkwesties tot relationele uitdagingen. Van het delen van je sores tot je successen rondom het vaderschap. Dit alles in een broederlijke sfeer waarin gelachen wordt, serieus naar de ander geluisterd wordt en regelmatig voor opluchting zorgt door de herkenning bij anderen.

Het Vadercafé is toegankelijk voor alles soorten vaders: aanstaand, jong, oud, gescheiden, samen met partner, alleenstaand, stief of pleeg.

Met de huidige situatie rondom het corono-virus wordt het Vadercafé om de week op woensdagavond via het online platform Zoom georganiseerd. Te weten t/m juni: 29 april, 13 mei, 27 mei, 10 juni, 24 juni.

De deelnamekosten voor dit Vadercafé zijn € 10,- en er is plek voor 8 vaders.

Doe je mee? Meld je dan hieronder aan.

Jouw voor- en achternaam

Jouw e-mailadres

Bericht (optioneel)

 

Heb je de behoefte aan goede gesprekken over het vaderschap en kan je er (nu) niet bij zijn? Op Facebook is er de besloten groep Vadercafé Online.

 

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van Vader Visie? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Category: Vadercafe