Loading Content...

1 december 2019

16-09 Vadercafé Amsterdam

Het Vadercafé is dé avond voor vaders en goede gesprekken over het vaderschap. In het Vadercafé kan je sparren met andere vaders over zaken die je bezighouden of waarover je nieuwsgierig bent hoe anderen dat aanpakken. Onderwerpen kunnen variëren van opvoedkwesties tot relationele uitdagingen. Dit alles in een broederlijke sfeer waarin gelachen wordt, waar we naar elkaar luisteren en regelmatig voor opluchting zorgt door de herkenning bij anderen.

Het Vadercafé is toegankelijk voor alles soorten vaders: aanstaand, jong, oud, gescheiden, samen met partner, alleenstaand, stief of pleeg.

 

Data en locatie Amsterdam

Datum: woensdag 16 september (elke derde woensdag van de maand)
Tijd: 19u15- 21u30
Locatie: Buurtboerderij “Ons Genoegen”, Spaarndammerdijk 319, Amsterdam

Let op: Kom je met de auto? Parkeren kan verderop bij begraafplaats St. Barbara of aan de Transformatorweg bij de voetbalvereniging SDZ. Parkeren op de dijk is verboden. Kom je met het OV? Stap dan uit bij halte Spaarndammerdijk.

Kosten

€ 15,-

Aanmelden

Er is plek voor 8 vaders. Meld je hieronder aan om zeker te zijn van een plek. Is het uitverkocht en wil je er wel bij zijn? Stuur me een mail of bel me op 06-16964039 om op de lijst te komen. 

Heb je de behoefte aan eerlijke gesprekken over het vaderschap en kan je er (nu) niet bij zijn? Online is er de besloten groep Vadercafé Online op Facebook en op LinkedIn.

Category: Vadercafe