Loading Content...

16 juli 2019

Ontmoetingsavond

Vadercafé Amsterdam

Bij wie kan jij als vader terecht om je hart te luchten en ruimte te maken zodat je weer vanuit ontspanning, helderheid, kracht en plezier in je vaderschap kan staan?

 

Het Vadercafé is dé avond voor vaders en eerlijke gesprekken over het vaderschap. Hier is gelegenheid om wezenlijke zaken in te brengen die jou bezighouden als vader. Er is ruimte om te horen hoe andere vaders daarmee omgaan of gerichte vragen te krijgen die je verder kunnen helpen. Dit alles in een setting waar respect, aandacht en support voor elkaar is, en waar gevoelens en emoties welkom zijn.

Deze avond is toegankelijk voor alles soorten en vormen van vaders: biologische vaders, aanstaande vaders, gescheiden vaders, stiefvaders, pleegvaders etc.

Data en locatie Amsterdam

Het Vadercafé van 17 juli gaat niet door vanwege de zomervakantie.

Datum: woensdag 18 september (daarna 16 oktober, 20 november en 18 december)
Tijd: 19u15- 21u30
Locatie: Buurtboerderij “Ons Genoegen”, Spaarndammerdijk 319, Amsterdam

Let op: Kom je met de auto? Parkeren kan verderop bij begraafplaats St. Barbara of aan de Transformatorweg bij de voetbalvereniging SDZ. Parkeren op de dijk is verboden. Kom je met het OV? Stap dan uit bij halte Spaarndammerdijk.

Kosten

€ 15,-

Aanmelden

Er is plek voor 8 vaders. Meld je hieronder aan om zeker te zijn van een plek, of stuur een mail naar patrick@vadervisie.nl.

Jouw voor- en achternaam

Jouw e-mailadres

Bericht (optioneel)

 

Heb je de behoefte aan eerlijke gesprekken over het vaderschap en kan je er (nu) niet bij zijn? Online is er de besloten groep Vadercafé Online op Facebook en op LinkedIn.

 

(Bovenstaande foto is gemaakt door Mariska Broekhuizen)

Category: Vadercafe