Loading Content...

17 mei 2020

17-06 Hoe word je relaxed met je ex (webinar)

Doorbreek het patroon in de relatie met je ex.

Loop je regelmatig vast in hetzelfde riedeltje als het gaat om de relatie met je ex, de moeder/vader van je kind(eren)? Wil je dat de relatie tussen jullie verbetert, dat het ontspannen gaat tussen jullie, of dat jij zelf rust vindt in hoe de situatie nu is?

In een webinar van een uur krijg je praktische tools om stappen hierin te zetten. Je leert wat wel en wat niet werkt in de relatie met de andere ouder, je leert hoe je jouw emoties (voornamelijk boosheid) in beheer neemt en constructief inzet, en je leert om vanuit een visie de relatie vorm te geven.

Vijf jaar ervaring als coach en trainer met voornamelijk gescheiden vaders, heb ik verwerkt in dit webinar, en op een manier dat je er gelijk mee aan de slag kan op een effectieve manier. Dit webinar is geschikt voor zowel vaders als moeders die te maken hebben met een scheiding, of gaan scheiden. De tools die aangereikt worden zijn toegespitst op de relatie tussen ouders, en staat daarin los van het vader- of moederschap. Als deelnemer ben je anoniem voor andere deelnemers.

Praktisch

Wanneer: woensdag 17 juni om 20u00 (Kan je op dit tijdstip niet? Dit webinar is op een later moment te bekijken en zo vaak je wilt)
Kosten: € 17,95

 

Aanmelden

 Category: Relaxed met je Ex