Loading Content...

4 november 2020

17-02 Filmavond voor Vaders (online) – Captain Fantastic

 

Geïnspireerd, geprikkeld of geraakt worden door een film met vaders onder elkaar

Vadercafé Nederland organiseert een unieke gelegenheid om met vaders samen (online) een film te kijken en na afloop met elkaar uit te wisselen. Films en documentaires kunnen je prikkelen en raken op een manier waar we in ons dagelijkse leven niet snel stil bij staan. Door op deze manier met elkaar een film te kijken, en naderhand met elkaar uit te wisselen, kan je hetgeen dat je geïnspireerd, geraakt of geprikkeld heeft meenemen in jouw vaderschap.

De film die op deze avond vertoond wordt is ‘Captain Fantastic‘ (2016). Deze film gaat over een vader die met zijn kinderen een leven buiten de maatschappij opgebouwd heeft, ergens in de bossen in de VS. Een schokkende gebeurtenis dwingt hen om terug de maatschappij in te gaan wat voor ieder van hen confronterend is en de vraag oproept wanneer je een goede vader bent en in hoeverre je het leven van je kinderen kan bepalen.

Een mooie manier om samen met vaders door middel van een gezamenlijke ervaring – een film-  je eigen blik op het vaderschap te verhelderen en te delen. En mooi om te zien dat iedere vader er iets anders uithaalt waar de anderen ook weer op mee kunnen liften (René).

Trailer Captain Fantastic

 

Praktisch

Datum: woensdag 17 februari 2021
Tijd: 19u30 – 22u00 (inleiding 10, film 120, en nabespreking 20 minuten)
Kosten: € 12,50

Aanmelden

Meld je hieronder aan om deel te kunnen nemen. Er is plek voor 8 vaders.Category: Vadercafe