14 januari 2021

Training

In vijf stappen naar stevig vaderschap

Praktisch inzetbare tools om jouw vaderschap leuker te maken

Het vaderschap kent heel wat uitdagingen. De opvoeding van je kind(eren) is één. Daarnaast heb je ook nog de relatie met je (ex)partner, de combinatie van werk en privé, en alles daartussen. Herken jij je in één van de uitspraken hieronder?

In mijn vaderschap verlang ik ernaar:

  • dat ik meer vanuit plezier en ontspanning met mijn kind(eren) kan zijn
  • dat ik meer vanuit rust en vertrouwen vader ben
  • dat ik beter om kan leren gaan met mijn emoties
  • dat ik een betere relatie met mijn (ex-)partner heb
  • dat ik een betere band heb met mijn vader

Misschien staat jouw verlangen hier niet bij, en wil je wel stappen zetten in jouw vaderschap. Wat het ook is dat jij wilt, wanneer jij bereid bent om daarin te investeren, is de online basistraining ‘In vijf stappen naar stevig vaderschap’ een krachtige manier om meer uit jezelf en jouw vaderschap te halen, en om meer plezier en ontspanning in jouw vaderschap te krijgen.

Wat levert het jou op?

De basistraining ‘In vijf stappen naar stevig vaderschap’ levert je het volgende op:

  • inzicht in jouw eigen doen en laten, zodat je daarmee leert wat wel en niet werkt in bepaalde situaties
  • ruimte voor jouw emoties zoals boosheid, angst en verdriet
  • meer stevigheid om van daaruit in het vaderschap te staan
  • een heldere en concrete visie die jou ondersteunt om te blijven staan en gaan voor jouw verlangen

Voor wie?

Deze training is voor alle soorten vaders, en in elke fase van het vaderschap. Van aanstaand tot overgroot, van samen met de moeder tot gescheiden, van stief tot pleeg.

Hoe ziet het eruit?

Deze basistraining bestaat uit vijf korte online ‘lessen’ met krachtige tools die je in je eigen tijd en tempo kan volgen.

De tools die aangereikt worden zijn gebaseerd op hoe ik de afgelopen zes jaar vaders heb begeleid naar steviger vaderschap. De tools zijn inzetbaar op vele verschillende fronten in het vaderschap, zoals de relatie met je kind(eren), je (ex)partner, je eigen ouders, je werkgever/collega’s, of de relatie met jezelf.

Na aanmelding krijg je toegang tot het hele pakket.

Praktisch

Datum: online vanaf 15 februari 2021
Prijs: € 47,- tot 15 februari (daarna € 79,-)

Aanmelden