16 juli 2020

Inspiratie

‘Hoe word je relaxed met je ex’

Doorbreek het patroon in de relatie met je ex


Loop je regelmatig vast in hetzelfde riedeltje als het gaat om de relatie met je ex, de moeder/vader van je kind(eren)? Wil je dat de relatie tussen jullie verbetert, dat het ontspannen gaat tussen jullie, zodat jullie kinderen hiervan profiteren? Of wil je dat jij zelf meer rust vindt in hoe de situatie nu is?

In een training* van een uur krijg je praktische tools om stappen hierin te zetten. Je leert wat wel en wat niet werkt in de relatie met de andere ouder, je leert hoe je jouw emoties (voornamelijk boosheid) in beheer neemt en constructief inzet, en je leert om vanuit een visie de relatie vorm te geven.

Vijf jaar ervaring als coach en trainer met veel gescheiden vaders of vaders met relatieproblemen, heb ik verwerkt in deze training. Dit op een manier dat je er gelijk mee aan de slag kan op een effectieve manier. Deze training is geschikt voor zowel vaders als moeders die te maken hebben met een scheiding, of gaan scheiden. De tools die aangereikt worden zijn toegespitst op de relatie tussen ouders, en staat daarin los van het vader- of moederschap.

* deze training is van oorsprong een webinar dat ik in juni 2020 heb opgenomen en via deze weg alsnog te volgen is. Op woensdag 26 mei 2021 geef ik dit webinar opnieuw. Wil je het liever live bijwonen, kijk dan hier om je aan te melden.


Een paar reacties van deelnemers:

Heel waardevol en leuk!

Mooi helder verhaal, dank!!

Goede praktische tools die ik gelijk in kon zetten en al snel resultaat opleverde.

Praktisch

Kosten: € 14,95

Na aanmelding krijg je direct de link toegestuurd om de training te downloaden (heb je de mail niet ontvangen? mogelijk zit hij in je spambox)

Aanmelden