24 maart 2016

Inspiratie

Hoe gebruik je Periscope

Sinds kort maak ik gebruik van Periscope om mijn boodschap, kennis en ervaring over te brengen. Periscope is een app waarmee je live uitzendingen kan maken en waar kijkers op kunnen reageren met tekst en met hartjes. Periscope is in Nederland nog vrij nieuw en een mooie manier om interactie met de kijker te krijgen en de uitzending compleet te maken. Zeker wanneer een kijker een aanvulling geeft op wat ik zeg of een vraag stelt kan ik de boodschap completer en levendiger maken. Ik nodig je uit om mijn uitzendingen bij te wonen. Hier volgt een stappenplan om dat te kunnen:

 

  1. Download de Periscope app in de app-store van je telefoon.

  2. Maak een account aan. Wanneer je een twitter-account hebt kan je gelijk een koppeling maken. Periscope is onderdeel van Twitter.

  3. Ga naar het icoontje bovenin met de drie poppetjes en zoek via het vergrootglas rechtsonder op Vader Visie.

  4. Klik op het Poppetje met plusje naast mijn naam om mij toe te voegen.

  5. Ga op het tijdstip dat ik uit ga zenden klaar zitten 🙂 Of je krijgt automatisch een melding wanneer ik online ga.

  6. Reageer via de balk onderin. En als je iets leuk vindt en je wilt dat snel laten weten, dan kan dat door het geven van een hartje. Daarvoor klik je op het scherm. Je kan maximaal 500 hartjes geven.

 

Ik kijk ernaar uit om je (ook) via deze weg te ontmoeten. Mocht je een uitgebreidere handleiding willen dan kan je die hier downloaden.

 

Over de schrijver


patrick-timmermans-vader-visie

Patrick Timmermans

Hoi, ik ben Patrick. Ik ben een vader, coach, trainer, schrijver en oprichter van Vader Visie. Je kan hier meer over mij lezen en hier over de coaching en hier over de trainingen die ik geef.


 

Ontmoet andere vaders in het vaderschap bij het Vadercafé en maak gebruik van hun ervaringen, wijsheid en support. Meer informatie vind je hier.

 


 

Wil jij maandelijks de Mail van een Vader ontvangen met reflecties over mijn vaderschap? Leuk! Je kan hier je gegevens achter laten.

Tags: