6 januari 2017

Inspiratie

Filmtips van Vader Visie

Regelmatig plaats ik hier een tip voor een film over het vaderschap. Als jij een tip voor mij hebt, hoor ik het graag!

De Erfenis

Daan van der Elsken probeert de relatie met zijn dochter te redden door met de relatie met zijn vader aan de slag te gaan. Zijn vader, de beroemde fotograaf Ed van der Elsken, was in zijn ogen dwingend en emotioneel afwezig. Na jaren van depressies en angstaanvallen besluit Daan het in zichzelf te zoeken in plaats van buiten hem. Zo ontdekt hij dat zijn vader meer invloed heeft gehad dan hij dacht. Een mooie documentaire over de invloed van een vader op zijn kind(eren) en hoe dat doorwerkt richting de kleinkinderen. Hij draait vanaf 2 februari in verschillende filmhuizen. Kijk hier voor meer informatie over de film en de vertoningen.

Captain Fantastic

Ben woont met zijn zes kinderen diep in de bossen van Amerika. Daar heeft hij met zijn vrouw een ideale wereld opgebouwd. Door een intense gebeurtenis moet hij met zijn gezin tijdelijk terug de bewoonde wereld in. Daar wordt hij geconfronteerd met de samenleving waar hij van gevlucht is en zijn kinderen vandaan wilde houden. Een film die op een mooie manier twee uitersten tegenover elkaar zet en je na laat denken over het geloven in jouw manier van opvoeden en de risico’s wanneer die dogmatisch wordt. Deze film is vanaf 17 februari te koop.

 

Over de mijPatrick Timmermans

Hoi, ik ben Patrick. Ik ben een vader, coach, trainer, schrijver en oprichter van Vader Visie. Je kan hier meer over mij lezen en hier over de coaching en hier over de trainingen die ik geef.


 

Ontmoet andere vaders in het vaderschap bij het Vadercafé en maak gebruik van hun ervaringen, wijsheid en support. Kijk hier voor meer informatie.

 


 

Wil jij de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen met informatie en inspiratie? Je kan hier je gegevens achter laten.

Tags: