3 januari 2018

Inspiratie

Enquête – Relaxed met je Ex

Onder de noemer “Relaxed met je Ex” kom ik dit jaar met een product speciaal voor gescheiden vaders. Vaders die verlangen naar de best mogelijke relatie met hun ex-geliefde, moeder van hun kind(eren), en die bereid zijn om daarin te investeren. Eind maart start de eerste avondtraining in Amsterdam, en binnenkort wordt het individuele coachtraject gepresenteerd.

Om een breder beeld te krijgen waar gescheiden vaders tegenaan lopen en naar verlangen in de relatie met de moeder van hun kind(eren), heb ik een kleine enquête opgesteld. Klik op de link hieronder om de twee vragen te beantwoorden. Ook wanneer die relatie al fijn is, ben ik alsnog benieuwd naar jouw antwoord(en).

Dank alvast voor het invullen! En als je een gescheiden vader kent die hieraan mee wil doen? Tof als je deze enquête naar hem doorstuurt.

>>> Enquête Relaxed met je Ex <<<

Hartelijke groet,

Patrick Timmermans

 

Over mijPatrick Timmermans

Hoi, ik ben Patrick. Ik ben een vader, coach, trainer en oprichter van Vader Visie. Je kan hier meer over mij lezen en hier over de coaching en hier over de trainingen die ik geef.

 


 

Ontmoet andere vaders in het vaderschap voor eerlijke gesprekken over het vader zijn. Regelmatig in Amsterdam en Culemborg. Kijk hier voor meer informatie.

 


 

Wil je op de hoogte blijven van “Relaxed met je Ex” en Vader Visie in het algemaan? Vul dan hier je gegevens in.

Tags: