17 december 2014

Mijn achtergrond

Als coach en trainer sta ik naast jou op jouw pad van het vaderschap. Ik loop een tijd met je mee en je krijgt mijn volle support, scherpte en aandacht.

Ik ben als coach opgeleid aan de Omega Levensschool. Daar heb ik zelf verschillende trajecten gevolgd waarin ik geleerd heb om vanuit persoonlijk leiderschap in het leven te staan, in plaats van een leven vanuit slachtofferschap en gedreven door oude pijnen. Na dat traject heb ik de opleiding Integraal Leiderschap gedaan en ben ik afgestudeerd als coach. In deze opleiding heb ik mijn leiderschapskwaliteiten verder ontdekt, en hoe ik die op mijn unieke wijze in kan zetten voor de ontplooiing van mezelf en anderen. Ik blijf continu in beweging om het beste uit mij te blijven halen. Daarvoor haal ik intervisie bij mijn ‘mannengroep’, laat ik me regelmatig coachen en haal ik mijn inspiratie bij verschillende teachers en grote denkers zoals zenmeester Jun Po Roshi of filosoof Ken Wilber.

Integraal
In de sessies, workshops en trainingen werk ik integraal. Dat wil zeggen dat ik het hele ‘mens-zijn’ meeneem, met daarbij de vraag hoe jij als mens functioneert op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Dit in relatie tot jezelf en anderen.

Mijn uitgangspunt is dat we altijd in ontwikkeling zijn. Ik werk visiegericht, wat betekent dat jouw verlangen de richting is waar je naartoe wilt, en in wie je nu geworden bent is jouw startpunt.

Het ‘werken’ aan jouw vaderschap beperkt zich niet tot alleen jouw vaderschap. Je zal zien dat je als mens op al je levensgebieden hetzelfde bent. Het vaderschap is wel een krachtige motivatie om ‘aan jezelf te werken’, omdat het om je kind(eren) gaat. En die wil je natuurlijk het beste geven.

Naast jou op jouw pad
Naast dat ik als coach naast je sta ben ik er ook als mens en vader die zijn pad heeft bewandeld en die nog steeds aan het bewandelen is. Mijn ervaringen, kunde en wijsheid deel ik graag met jou. Ik heb diepe bewondering voor elke vader die er is of wil zijn voor zijn kinderen. Ik ben er voor jou zodat jij vanuit jouw eigen kracht en wijsheid met (meer) aanwezigheid en (meer) vreugde in het vaderschap gaat staan, zodat jij de vader wordt die je wil zijn voor je kind(eren).

 

Kijk hier voor meer informatie over coachingsmogelijkheden.

Tags: