9 oktober 2015

Ervaringen

Hier staan ervaringen van vaders die bij mij een sessie, een traject, of een training hebben gevolgd. Mijn dank voor en respect naar de vaders die het beste voor hun kinderen willen en bereid zijn daarvoor aan het werk te gaan!

 

“Zorgvuldig, grondig en met empathie laat Patrick je de deuren zien waar je doorheen moet om te groeien. De pijn die je voelt, de schaamte, het verdriet; hij helpt je die aan te kunnen en ermee te werken. Terwijl hij naast je staat wijst hij je subtiel en genadeloos op de punten waar je groei zit. In mijn reis naar het worden van een betere vader, echtgenoot, zoon en mens voel ik me enorm gesteund door Patrick, en voel me met de dag sterker worden, mijn hart meer open gaan. Mannen, we zijn niet alleen. Een voorloper op gebied van vadercoaching.”

Erik. Vader van een peuter en een baby.

 

“Was al een tijdje verbonden met Patrick en volgde zijn posts met gepaste interesse en toch nog argwanend. Dit vanwege het idee het allemaal wel alleen te kunnen bewerkstelligen. Na enige tijd toch de stap durven te zetten met steun vanuit mijn privé sfeer. September 2020 een kennismaking gehad en voor mijn gevoel meteen een klik en een vertrouwd gevoel hoe Patrick luisterde en mijn psyche prikkelde om inzichten te krijgen die ik eerde niet inzag. Hij wist mij op de juiste manier te wijzen op mijn onderliggende kwetsuren die ten grondslag lagen van de gebroken en verstoorde relaties die ik tot dan ervaarde. Verschillende aspecten werden belicht, jeugd, patronen, opvoeding, huwelijk, scheiding, vaderverstoting en huidige stand van zaken. Over een tijdspan van meerdere sessies de afgelopen 5 maanden waar ik ook huiswerk meekreeg en opdrachten moest uitvoeren zijn meerdere zaken behandeld of besproken en uitgelicht. Waarin ik een heleboel heb geleerd over bepaalde situaties, hoe te handelen, hoe niet te handelen en het belangrijkste over mijzelf!!! Dank voor de sessies Patrick!!! In mijn ogen en na mijn ervaring zeker een aanrader voor vaders en/of partners die zoekende zijn.”

H. Vader van twee jonge dochters.

 

“Mijn dochter (18) nam na mijn scheiding mij zoveel kwalijk dat zij mij nu niet meer wil zien. Waarschijnlijk door het beeld dat mijn ex voortdurend van mij schetst. Ik vind dat verschrikkelijk. Met Patrick besprak ik mijn situatie. Hij verkende met mij de geschiedenis van de wereld waarin de getroebleerde relatie was ontstaan. Ik kwam er achter dat ik niet meer helder had wie ik als vader ben en wil zijn. Met hem heb ik een basisbeeld van mijn vader-zijn gemaakt. Vanuit dat beeld, of visie, kan ik nu werken aan een verbetering van de relatie met mijn dochter. Ik blijf werken aan een herstel.”

M. Vader van een volwassen dochter.

 

“Afgelopen kerst was de eerste keer in 20 jaar dat ik echt open stond voor contact met mijn vader. Ik voelde me rustig, licht en vooral geen weerstand richting mijn vader. Het viel mijn vrouw en zus op dat de dynamiek in het gezin dit keer anders was. Ik ben er achter gekomen dat de pijn die ik heb gevoeld, een dominante invloed heeft gehad op ons gezin en dat ik dit onbewust in stand heb gehouden. Dit kwam voort uit vroeg ontwikkelde pijn, sterk ontwikkelde patronen om mijzelf te beschermen, met als resultaat het steeds meer op afstand houden van mijn vader.

Ik heb Patrick gevraagd mij te coachen, toen ik op een punt beland was dat mijn relatie met mijn vader niet slechter kon vanuit mijn positie. Het roer moest om en ik wilde sterker in mijn schoenen staan in mijn relatie tot mijn vader. Ik wist dat de bal bij mij lag en ik zocht alleen nog een coach die mij hiermee kon helpen.

Dankzij Patrick heb ik inzicht gekregen in mijn patronen, heb ik de weggestopte pijn voor het eerst durven voelen en heb ik boosheid kunnen omzetten in een verlangen om een gezonde relatie te hebben met mijn vader. Ik weet nu welke man ik wil zijn in relatie tot mijn vader.

Een half jaar geleden zou ik nooit hebben gedacht dat ik deze groei zou realiseren. Ik Patrick enorm dankbaar voor zijn persoonlijke en vooral effectieve aanpak!”

James. Vader van een jonge zoon.

 

“Ik heb 5 coachingsessies bij Patrick gevolgd omdat ik met wat onzekerheden en vragen worstelde omtrent mijn vaderschap van mijn twee kindjes van 2 en 3. En Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb. Patrick heeft me geleerd om bij mezelf stil te staan op de momenten dat het even niet zo lekker loopt en mezelf, de situatie en mijn kinderen met een milde en open manier te bekijken. Patrick heeft me geholpen om meer ruimte en lucht te ervaren op die moeilijke momenten en minder in de verkramping te schieten. Ook weet ik nu waarom ik in de verkramping schiet en welke overtuigingen daaronder een rol spelen. Ik heb bij Patrick volledig het gevoel gehad dat het om mij ging, en ik voelde me op geen enkele manier beoordeeld of een zienswijze opgelegd worden. Ik zou iedere vader zo’n coachingstraject gunnen.”

Koert. Vader van twee jonge kinderen.

 

“Door de ontmoetingen met Patrick heb ik een stap gezet om vanuit aanwezigheid, mijn eigen kracht en uit zorg voor mijn dochter te kunnen communiceren met haar moeder. Het begint toch altijd van binnen en daar gaat Patrick heel mooi in mee, op en door.”

Gerrald. Vader van een jonge dochter.

 

“Mijn eerste Vadercafé was erg geslaagd! In vrijheid praten over je gevoelens van het vaderschap én zonder oordelen gehoord en gesteund worden, dat was erg fijn. Met vrienden die vader zijn, praat je wel over de kinderen…maar meer over de wallen onder je ogen óf dat ze je wakker hebben gehouden vannacht, dan over écht diepe gevoelens. Zoals dat je soms kwaad bent op je zoontje en je daar later schuldig over voelt. Of dat ik het beter wil doen dan mijn eigen vader, maar vaak dezelfde fouten maak. Met bijbehorende twijfels. Patrick begeleidt het ook zonder enige druk, waardoor iedereen zich direct veilig voelt. In dit café zonder vrouwen is alles bespreekbaar en dat bevalt me erg goed.”

Wouter. Vader van twee jonge zonen.

 

“Patrick geeft vanaf het eerste moment vertrouwen en creëert een goede sfeer om dieper te ervaren. Het samen zijn met andere vaders op een trainingsdag geeft een nieuwe vorm van energie en bracht me tot het uitspreken van het verlangen naar een mooie liefdevolle reis met mijn gezin.”

Alex. Vader van drie jonge zonen.

 

“Patrick is een coach/man/vader die mij heeft geholpen om meer inzicht te krijgen in hoe ik het doe in de omgang met mijn kinderen en mijn ex vrouw. Dit heeft geresulteerd in een dieper contact met mijn kinderen en in een welgemeend sorry aan mijn ex vrouw, waardoor er weer een open contact kan zijn met haar.”

Marcel. Vader van een puber zoon en dochter.

 

“Patrick maakt direct diep contact en ondersteunt me zodat ik alles ten volste binnen kan laten komen. Wat hij aanreikt in zijn coaching geeft echt inzicht in mijzelf en geeft mij groot vertrouwen dat ik mijn pijnen om kan zetten naar kracht.”

Thomas. Vader in wording.

 

Patrick Timmermans is een coach die zeer goed luistert.
Hij stelt de vragen die je laten zoeken naar je eigen drijfveren.
Zijn vriendelijke uitstraling zorgt ervoor dat je niet geremd wordt en eerlijk durft te zijn.
Patrick coacht zo, dat je je bewust wordt van je lijf en de weerslag van emoties in je body.
Ben je op zoek naar een coach, dan kan ik Patrick van harte aanbevelen.

Johan. Vader van een volwassen zoon en een dochter.

Tags: