9 oktober 2015

Ervaringen

Hier staan ervaringen van vaders die bij mij een sessie, een traject, of een training hebben gevolgd of bij het Vadercafé zijn geweest. Mijn dank voor en respect naar de vaders die het beste voor hun kinderen willen en bereid zijn daarvoor aan het werk te gaan!

“Mijn eerste Vadercafé was erg geslaagd! In vrijheid praten over je gevoelens van het vaderschap én zonder oordelen gehoord en gesteund worden, dat was erg fijn. Met vrienden die vader zijn, praat je wel over de kinderen…maar meer over de wallen onder je ogen óf dat ze je wakker hebben gehouden vannacht, dan over écht diepe gevoelens. Zoals dat je soms kwaad bent op je zoontje en je daar later schuldig over voelt. Of dat ik het beter wil doen dan mijn eigen vader, maar vaak dezelfde fouten maak. Met bijbehorende twijfels. Patrick begeleidt het ook zonder enige druk, waardoor iedereen zich direct veilig voelt. In dit café zonder vrouwen is alles bespreekbaar en dat bevalt me erg goed.”

Wouter. Vader van twee jonge zonen. Na een bezoek aan het Vadercafé.

 

“Patrick geeft vanaf het eerste moment vertrouwen en creëert een goede sfeer om dieper te ervaren. Het samen zijn met andere vaders op de verdiepingsdag geeft een nieuwe vorm van energie en bracht me tot het uitspreken van het verlangen naar een mooie liefdevolle reis met mijn gezin.”

Alex. Vader van drie jonge zonen. Na het volgen van de een trainigsdag.

 

“Patrick is een coach/man/vader die mij heeft geholpen om meer inzicht te krijgen in hoe ik het doe in de omgang met mijn kinderen en mijn ex vrouw. Dit heeft geresulteerd in een dieper contact met mijn kinderen en in een welgemeend sorry aan mijn ex vrouw, waardoor er weer een open contact kan zijn met haar.”

Marcel. Vader van een puber zoon en dochter. Na het volgen van het coachtraject.

 

“Patrick maakt direct diep contact en ondersteunt me zodat ik alles ten volste binnen kan laten komen. Wat hij aanreikt in zijn coaching geeft echt inzicht in mijzelf en geeft mij groot vertrouwen dat ik mijn pijnen om kan zetten naar kracht.”

Thomas. Vader in wording. Na de eerste sessie van het coachtraject.

 

Door de ontmoetingen met Patrick heb ik een stap gezet om vanuit aanwezigheid, mijn eigen kracht en uit zorg voor mijn dochter te kunnen communiceren met haar moeder. Het begint toch altijd van binnen en daar gaat Patrick heel mooi in mee, op en door.

Gerrald. Vader van een dochter. Na een één-op-één consult en mailuitwisselingen.

 

Patrick Timmermans is een coach die zeer goed luistert.
Hij stelt de vragen die je laten zoeken naar je eigen drijfveren.
Zijn vriendelijke uitstraling zorgt ervoor dat je niet geremd wordt en eerlijk durft te zijn.
Patrick coacht zo, dat je je bewust wordt van je lijf en de weerslag van emoties in je body.
Hij heeft de Coachopleiding op Venwoude gevolgd en dat merk je als persoon die begeleid wordt.
Ben je op zoek naar een coach, dan kan ik Patrick van harte aanbevelen.

Johan. Vader van een volwassen zoon en een dochter. Na het volgen van het coachtraject.

 

Voor meer en actuele recensies kan je ook terecht op mijn Facebookpagina.

Tags: