27 januari 2015

Groepen

“Het samen zijn met andere vaders geeft een nieuwe vorm van energie en een ingebedde diepte.”

“Samen met andere vaders aan de slag maakt me bewust dat ik het niet alleen hoef te doen.”

Vader Visie organiseert regelmatig trainingen, workshops, verdiepingsdagen of ontmoetingsavonden met andere vaders. Door in groepsverband aan de slag te gaan kom je op een andere manier bij je eigen kracht en jouw unieke verlangen. Ondersteunend hierin is de dynamiek van de groep waardoor je meer reflecties en feedback krijgt. Ook draagt de support van andere vaders bij aan jouw proces onder het motto van “wel zelf en samen”.

Vader Visie biedt verschillende vormen van groepswerk aan:


Verdiepingsdagen

Het vaderschap als pad van persoonlijke ontwikkeling. Relaties zijn bij uitstek geschikt om te groeien als mens. Dat geldt zeker met kinderen. Hun aanwezigheid brengt het nodige aan materiaal naar boven om dieper in te kunnen kijken. En wat dacht je van een ex-partner waarmee je er als geliefde niet uitkwam? Tijdens een verdiepingsdag leer je aan de hand van o.a. lichaamswerk, groepswerk, meditatie, coaching en uitwisselingen om jouw stappen op jouw pad van het vaderschap te zetten. Stappen voor jouw eigen groei en de relatie met je kind(eren) en hun moeder. Kijk voor de aankomende verdiepingsdagen in de agenda.

Vadercafé

Elke maand een avond met vaders rond de tafel. Elkaar ontmoeten in het vaderschap. Delen wat jou bezig houdt in het vaderschap. Elkaars kennis en kunde gebruiken voor jouw eigen groei. Meer informatie vind je hier.

Filmavond voor Vaders

Met andere vaders genieten van een mooie film over het vaderschap en daarin geïnspireerd en/of geraakt worden. Regelmatig op een prachtige locatie in Soest waar het filmkijken een beleving op zich is. Meer informatie vind je hier.

 

De verschillende onderdelen vullen elkaar naadloos aan. Kijk voor het complete aanbod in de agenda.

 

Tags: