Loading Content...

22 november 2018

Verdiepingsmiddag

Vadercafé XL Breda

Met andere vaders samen op weg naar de beste versie van jou als vader

 

Het Vadercafé XL is een middag voor vaders en eerlijke gesprekken over het vaderschap. Een middag voor vaders in alle vormen en maten om elkaar te ontmoeten in de uitdagingen, worstelingen en successen van het vaderschap. Een plek waar jij welkom bent in een setting van respect, aandacht en support voor elkaar.

Deze versie van het Vadercafé is een combinatie tussen gesprekken als bij een regulier Vadercafé, en ervaringsgerichte oefeningen om meer over jezelf in relatie tot jouw vaderschap te ontdekken. Dit alles om de beste versie van jou als vader aan te spreken.

 

Ik ben blij dat Patrick vaders de gelegenheid geeft om samen te komen om over het vaderschap te delen. Hij creëert een rustige setting waarin je de uitdagingen en vreugde die je ervaart op je pad als vader kunt delen met andere vaders. Ik heb me hierdoor gezien en gesteund gevoeld. (Bas)

 

Praktisch

Datum: zondag 7 april 2019
Tijd: 13u00 – 17u30
Locatie: Breda (locatie nog nader te bepalen)
Kosten: € 40,- inclusief koffie en thee

Aanmelden

Er is plek voor 16 vaders. Meld je hieronder aan om zeker te zijn van jouw plek, of stuur een mail naar patrick@vadervisie.nl.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met me op. Is de prijs een overwegend bezwaar voor je? Laat het me dan ook weten, en kijk ik met je mee naar mogelijkheden. Eén van de mogelijkheden is dat je gebruik kan maken van één van de drie gratis plekken die mogelijk zijn gemaakt met donaties.

(Bovenstaande foto is gemaakt door Maria Stijger Aramburu)

Jouw voor- en achternaam

Jouw e-mailadres

Bericht (optioneel)

Event: Vadercafe